Over ons

Over ons2017-09-17T14:09:20+00:00

Over ons

Allereerst leuk dat je onze website bezoekt.

Tk-Design is ontstaan door 2 jonge ondernemers die samen een bedrijf wilde beginnen en samen willen ondernemen. Na een hoop kopjes koffie & thee is het idee ontstaan om samen een website op te richten. Genaamd TK design. Je raadt het misschien al. De TK staat voor Thomas & Kevin.

Naast TK design hebben wij ook TK-hosting & TKwebshop. Ook deze 2 sites horen bij de ondernemers T & K. Meer weten over wie Thomas & Kevin zijn? Lees snel verder want ze willen zich maar al te graag voorstellen.

[divider style=”none” icon=”align-center”]

[/divider]

[two_fifth valign=”top” animation=”none”]

624763_small[1]</section>
</section>
</section>
</section>
</section>
</section>
</section>
</section>
<p>

[/two_fifth]

[three_fifth_last valign=”top” animation=”none”]

Thomas

Ik ben Thomas van den Berge, Ik ben op 6 juli 2015 met Thomas van den Berge ICT gestart. Naast mijn bedrijf ben ik bezig met een studie ICT Beheer niveau 4 op het MBO te Dordrecht. Ik ben het bedrijf gestart om wat te doen naast mijn studie, en meer kennis te maken met het bedrijfsleven.

Om nog meer te ondernemen ben ik samen met kevin de uitdaging aangegaan om samen een onderneming te starten namelijk TK-Hosting & TK-Design. De wereld van webshops is voor mij nieuw omdat ik voornamelijk bekend ben met de werking van een website en dus niet bekend ben met het process achter een bestelling.

[/three_fifth_last]

[two_fifth valign=”top” animation=”none”][/two_fifth]

[three_fifth_last valign=”top” animation=”none”]

Kevin

Ik ben Kevin ‘T Hart, ik ben al enige tijd zelfstandig ondernemer. Ik wilde naast de webshops ook een andere kant inslaan. Hierdoor ben ik een samenwerking begonnen met Thomas, en begonnen wij de website TK-design om voor mensen websites te ontwikkelen en deze naar tevredenheid af te leveren. Ook leveren wij de hosting voor de websites onder de naam TK-hosting.nl.

[/three_fifth_last]

1
×
Hallo, Kunnen we je ergens mee helpen?
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Akkoord