Hosting

Hosting2018-12-11T17:44:01+00:00

Webhosting

Wanneer u een website wilt gaan maken dan heeft u naast een domeinnaam ook een hosting pakket nodig. Een domeinnaam is de URL die u vastlegt en waar bezoekers op terecht komen. Met een hosting pakket plaatst u de website online zodat bezoekers van uw domeinnaam een website te zien krijgen.

Bij ons kunt u goedkoop en eenvoudig webhosting aanschaffen. Wij kunnen razendsnelle webhosting leveren dankzij onze krachtige servers in ons datacenter. Onze webhostingspakketten worden standaard geleverd met het krachtige cPanel in combinatie met het bekende Installatron voor al uw applicaties!

Starter

5/Maandelijks

Basis

10/Maandelijks

Plus

15/Maandelijks

Waarom Speciale Hosting voor een webshop?

Als u een webshop heeft is het belangrijk dat u conversie behaald. Dat is namelijk de bron van inkomsten. Meeste hosters proberen zoveel mogelijk sites op een server te plaatsen, simpel weg om de kosten eruit te halen. Dit betekend dat u soms wel met 500 sites op een server zit. Dit komt dus de snelheid niet ten goede. Wij hebben speciale servers met kleinere schijven, zodat we maximaal 50 webshop kunnen hosten. Dit houd in dat uw webshop stukken sneller zal zijn. Daarnaast zijn de servers geoptimaliseerd voor Magento webshops. Wij hebben jaren lange ervaring met Magento waardoor we weten wat belangrijk is. Magento Hosting is een vak apart. Wij garanderen een snelle webshop en dus snelle servers, omdat wij maar 50 webshops per server hebben zijn de prijzen hoger als een budget hoster, maar klanten die weggaan omdat het te langzaam is kost u nog veel meer….
Voor het hosten van een website is het ook van belang dat de site snel laadt, zodat bezoekers snel en goed de informatie kunnen vinden die ze willen hebben.
Daarom is een stabiele hosting en snelle hosting noodzakelijk.

WebShop Starter

7/Maandelijks

WebShop Basis

12/Maandelijks

WebShop Plus

17/Maandelijks
Open chat
1
Hallo, Kunnen we je ergens mee helpen?
Powered by
We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Akkoord